Helgen som varit:

I fredags var jag och bästaste Emilie och såg Shutter Island på Bio. Jag har blandade känslor angående den filmen. Kan inte riktigt bestämma mig för om den var hur bra som helst, eller bara konstig. Hela filmen var en aning förvirrande, i synnerhet slutet. Men jag antar att det är helt i sin ordning. Man skall nog inte riktigt förstå. Eller?

Lördagen började med färskt bröd ifrån bageriet, därefter tog jag, sambon och lilla vovven en härlig promenad i slasket. Ingen ironi där inte, jag föredrar slasket framför kylan och den meterhöga snön som varit. Det var både roligt och fint så länge det varande, men det är ganska tröttsamt i längden. Nu är våren mer än välkommen! Resten utav lördagen bestod utav brädspel, film, god mat, och Melodifestivalen. Och mys såklart, massor utav mys! Angående Melodifestivalen så borde Pernilla Wahlgrens låt gått direkt till final istället för Peter Jöbacks.

Idag har vi gömt oss inne hela dagen, bland annat framför filmen Bröllopsfotografen, som kändes som ett hån både gentemot värmlänningar och "rikemansklassen", men som förutom det var helt okej. Om en stund vankas det pizza. En helg helt i min smak.


Känner mig som den sämsta studenten

Jag läste precis igenom mitt föregående inlägg och kom då fram till att jag låter lite små-dryg..?

Förövrigt så är jag en dålig student. Jag skippade onsdagens föreläsning för att jobba på förskolan. På jobbet gick det magsjuka bland barnen, vilket jag fullkomligt struntade i för att jag aldrig tidigare varit magsjuk i hela mitt liv. Med lite handsprit funkar allt tänkte jag. Men. Väl hemma började illamåendet och jag hade en rent ut sagt förj*vlig natt. Vilket resulterade i att jag missade torsdagens seminarium. Nu i efterhand tror jag dock inte att det var någon riktig magsjuka utan möjligvis en magbakterie för jag mådde inte alls dåligt efter onsdag-nattens bravader, och var tillbaka på jobbet redan på fredagen. Nu har jag mått prima hela helgen men jag har gjort allt annat än att plugga inför tisdagens tenta. Skolan är nog inte riktigt min grej. Bara tre år kvar, bara tre år kvar..


Lördagens planer

Och så var det lördag igen. Dagarna går så hiskeligt fort. Min och sambons planer inför kvällen består utav middag med två goda vänner, annat kallat parmiddag. Ja, en sådan där töntig middag då man försöker spela vuxen. Men ärligt talat så känner jag mig ganska vuxen, mestadels i alla fall. Jag menar, jag har kilat stadigt med samma man i vad som är 3½ år på måndag, vi bor tillsammans, i ett hus dessutom, och har lilla Bella ihop. Jag vet att man inte klassas som vuxen "bara" för det, men det är definitivt kreterier som spelar in. Man väljer (oftast) sin egen livsstil och det här är mitt val. Mitt livs bästa val skulle jag vilja säga. Så ikväll skall jag som sagt agera vuxen, tillsammans med världens finaste man och två goda vänner. Därför skulle jag vilja hälsa kvällen välkommen!

Lite försena födelsedagsbilder:


Min fina Emilie var såklart här (Becca också för den delen, men hon var kamerablyg)

Veronica ville bara ta ett kort, trots att hon blundade

Min kusin Matilda

Maria

Bettan

Maria var en utav de som gömde sig ifrån kameran, men jag lyckades smygfota

Det här skall föreställa mig

Kusinerna

Mina gamla klassisar

Helt plötsligt hamnade vi på krogen

Veronica och Maria

Drinkdags!

Kusinerna igen

Bettan och jag

Tjejer!

Jag har siktet inne på dansgolvet

Såhär glad blev jag när jag fick dansa!


RSS 2.0