Mysfredag

Gårkvällen i bilder:




Vi började kvällen med lite vin i köket





Sedan bestämde vi oss för att sjunga lite singstar





ABBA!



Becca och Emilie går all in!

Bella tyckte inte vi var riktigt kloka

´

Becca var duktig



Jag hade fantastiskt roligt


Mys!

Idag kommer Emilie och Becca hit, mina favoriter!
Såhär såg det ut sist vi träffades:













All in idag igen?


När vi två blir en

Jag saknar dig pappa. Jag saknar hela dig. Mest av allt saknar jag sättet du fick mig att känna på. Vid din sida var jag som tryggast. Nu känns det istället som om jag har glömt av hur det känns att känna mig riktigt trygg. Jag saknar även sådana saker som jag inte trodde hade någon betydelse. Så som att du alltid satt kvar med mig vid matbordet, trots att du blev klar först. Att du alltid lät mig bestämma tv-kanal även om en intressant match visades på tv. Att du alltid knådade bulldegen åt mig för att jag inte ville bli kladdig om händerna och istället skyllde på att jag hade för långa naglar. Att du alltid delade glasspaketen med krossad choklad mitt i och talade om för mig att man måste få unna sig någonting gott ibland, helst varje dag. Förövrigt så köpte jag ett paket med krossad chokladglass häromdagen, den smakade inte alls likadant som förr, inte heller åt jag halva, jag kunde ju inte dela den med dig.

Love is in the air

Jag blir pirrig i hela kroppen när jag tittar på "Bonde Söker Fru", en så otroligt mysigt serie. Kärlek, kärlek, kärlek! Jag kan verkligen leva mig in i sådana program. Det är ett sätt för mig att stänga ute verkligheten och bara vara. Ljusen är tända och en stor kopp te står framför mig, dags att vava ner. Onsdagens höjdpunkt? Jo, faktiskt!

Ändrade planer

Jag är dunderförkyld. Har legat inne hela helgen. Dagens planer bestod egentligen av att träffa syster Petra som är på besök hos mamma inne i stan. Vi hade tänkt sätta oss på vårat favoritcafé och prata gamla fina minnen. Två hinder dock, vädret + att min VFU (praktik) börjar i morgon och jag inte har någon större lust att bli ännu mer förkyld inför den. Så det blir istället till att bädda ner sig framför tv:n och tröstäta en massa "nybakta" kanelbullar jag gjorde igår. Dagens höjdpunkt kommer definitivt att vara Top Model och Ensam Mamma Söker.

RSS 2.0