Den röda rosen

Pappa,
Två år har gått sedan du tvingades lämna oss. Jag minns det som om det vore igår
Tiden läker inte alla sår, och hålet i hjärtat kommer aldrig att bli helt
Det vet jag nu..


24 eller 65?

Jag har haft en lugn och skön födelsedag tillsammans med mina finaste. Dagen började med att jag fick frukost på sängen av min älskade och min lilla prinsessa. En pengasponsring till ett frisörbesök var vad jag önskade mig, och det var även vad jag fick. Vilket verkligen behövs. Och ja, jag vill bli "blond" igen, att man aldrig lär sig. Sedan gick vi en promenad till havet, i vilket som kändes som riktigt vårväder. Sedan har vi mest lagat god mat här hemma, ätit årets första semla, och myst i både säng och soffa. I morgon väntar ett litet släktkalas så jag skall nog nanna kudden snart. Jisses, man skulle nästan kunna tro att jag fyllde pensionär, istället för tjugofyra.



Jag kärlekar er!


Happy birthday to myself

Jaha, och så var man 24 år helt plötsligt. Jisses, vad tiden går fort. Jag hade "åldersnoja" första gången då jag fyllde 21 år. En aningens för tidigt, jag vet, men jag tror att det snarare var en "hjälp, vad skall jag göra med mitt liv" grej, än "nu börjar jag bli gammal" resonemang. Det känns liksom som om tiden bara går och jag står och stampar på ett ställe. Det känns som om jag väntar på att bli klar med min utbildning så att livet kan börja på riktigt. Jag får nog börja tänka på ett annat sätt. Jag har ju trots allt två år kvar på min utbildning, tillika två födelsedagar. Snacka om ångest! Jag menar.. det är inte bara sen jag har hela livet framför mig, det är också nu..

Att prioritera rätt



Jag hör regnet smattra mot rutan. Häller upp en skål med plockgodis som inhandlades tidigare idag. Tänder lite levande ljus. Kurar ner mig i soffan. Bella lägger sig bredvid. Älsklingsvovven! Tankarna vandrar iväg.. Borde jag plugga? Ja. Gör jag det? Absolut inte! Isället sätter jag på lite Sex And The City - bra prioriterat..

bildspel: morgonmys







morgonmyset vi hade i sängen i morse, med frukost, levande ljus och en vovve vi saknar väldigt mycket <3


Fjällsemester i Sälen

Här har det varit tomt på uppdateringsfronten!
 Jag har nämligen, tillsammans med sambon, befunnit mig i Sälen i drygt en vecka :)
Där såg det bland annat ut såhär:







En fjällstuga, med en öppen brasa, och ett skidspår utanför dörren - ro i kropp och själ




Köpintag:

Jag var förbi Charlotte Göteborgs rea igår, då de hade 50% i hela butiken mellan klockan 11:00-15:00
Fem i elva befann jag mig utanför butiken, redan då var det en lång kö
Här gäller det att vässa armbågarna för att överhuvudtaget få tag på någonting tänkte jag
Väl inne i butik tyckte jag dock att det var relativt sansat, men de attraktivaste plaggen försvann fortare än kvickt
Själv fick jag med mig en yttepytteliten påse:



Vad kan detta vara?



Jaha.. en Molly
Men vilken?




Tada! 
 En Lacie Top i färgen Almost Black för halva priset, vilket resulterade i en väldigt nöjd Mollyälskare!


Lite nyårsgottegott





På nyårsaftonen gjorde jag en chokladmousse till dessert,
lättlagat, och fantastiskt gott!


Hej där!

Jag har befunnit mig hos mamma med hund sedan i måndags. Där även min syster som numera är bosatt i Hultsfred har befunnit sig. Bella har självklart också varit med, så husse har fått jobba ifred där/här hemma. I måndags var jag och mormor på bio och såg Svinalängorna. Filmen gjorde mig ganska illa berörd. Jag kan bara föreställa mig hur det är att leva i sådana destruktiva förhållanden, och blundar nog dessvärre för sanningen. Tänk att det faktiskt finns människor som har haft en sådan barndom, eller har också för den delen. Arma barn! Skådespelarinsatserna var fantastiskt bra. Noomi Rapace är verkligen duktig. Men själva filmen var alldeles för tragisk för min smak. Nåväl, när jag sedan kom hem ifrån bion så stod maten på bordet hemma hos mamma, och vi hade en väldigt mysig kväll. Trots klumpen i magen ifrån filmen..

RSS 2.0