Yes!

Idag kom äntligen mina ljusrosa Converse som jag beställde ifrån Ellos för halva priset tack vare en rabattkod. Jag är mer än nöjd!







Bella gav även hon sitt godkännande!


Gårdagens aktivitet

Igår hade jag en ledig dag och tog med mig lilla Bella till min kära mor och hennes Elsa, vi tog bland annat en långpromenad i Slottskogen..



..där Bella ville leka med hästen :)


Morgonens första tankar

Saknaden börjar smyga sig på. Jag har haft så fullt upp det senaste att jag inte ens har haft tid att sakna. Så fort den där klumpen i magen börjar infinna sig gör jag en helomvändning och förtränger tankarna som gör mig illa. Nu går det inte mycket längre. Jag känner mig tom, och hålet i hjärtat värker.


Lyckad födelsedagsfest

Sådärja, nu var Henkes stora födelsedagsfest avklarad. 14 stycken blev vi sammanlagt under kvällen, det är ju alltid några som faller bort. Kvällen igår var riktigt lyckad. Vi åt och skrattade om vartannat. Grillning stod på schemat och till efterrätt hade vi en chokladfontän som vi doppade jordgubbar, ananas, banan, kiwi och marsmallows i, vilket var riktigt gott, och uppskattat. Nu har vi precis ätit en riktig brakfrukost här hemma, Martin och Gustav sov nämligen över. Eller sov och sov, vi gick och lade oss halv tre inatt och gick upp halv åtta i morse. Kanske borde tillägga att jag är så trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna. Det blev förövrigt inte så många bilder igår eftersom man (jag) hade fullt upp med annat, men några kan jag nog bjuda på:




Martin, Bella och Henke väntar på gästerna



Vi grillade som sagt



Martin var grillmästare nr:1



Och Mange var grillmästare nr:2



Kvällen avslutades såhär med en sovandes Bella i famnen


Minus i kanten

En utav de få nackdelarna med att bo i hus - det är SÅ mycket mer att städa..



Avslutningsvis

Puh, nu har Henkes pappa, syster och hennes två barn precis gått hem. Vi har grillat korv i trädgården och ätit både glass och tårta. Nu skall vi avsluta födelsedagsfirandet med att gosa ner oss i soffan framför en förhoppningsvis bra film. Ha en mysig kväll! Det skall i alla fall vi ha..


Dagens sockerchock:



Detta kan vara både den finaste, och den godaste tårta jag någonsin ätit
Marsipan, vaniljkräm och färska hallon
Den söta dekorationen är pricken över i:et
Mums!


Födelsedagspresenter

Sådärja, nu är tröjan bytt. Det blev detta istället:



En randig skjorta ifrån Ralph Lauren



En marinblå keps ifrån Henri Lloyd



Och en vit vår/sommar-jacka ifrån Fred Perry (spontaninköp)


Hurra, hurra, hurra, hurra!

I morse, exakt kvart över sex sjöng jag lite skönsång för min fina. Hurra! Jag undrar om den där varma, härliga känslan infall sig hos honom som den gjorde när man var liten och förväntansfullt väntade på att ens familjemedlemmar skulle komma in med frukost på sängen, och så presenter såklart. På tal om presenter, tröjan som jag köpte till Henke häromdagen var inte den optimala så nu skall vi alldeles strax bege oss in mot Göteborg för ett byte. Tji fick jag för den välplanerade presenten.. hmpf!


Roses



Såhär fann vi Bella alldeles nyss, framför blomsterboken..
Kanske en ny karriär på gång?


Minne som en guldfisk?

Sambons ena födelsedagspresent blev införskaffad idag. För fem timmar sedan exakt. Problemet är dock att jag inte riktigt minns hur den såg ut, och att jag hade tänkt att matcha morgondagens inköp med dagens. Tur att det inte är en alltför avancerad inslagning.



Dating in the dark

Jag har precis tittar på säsongsavslutningen på Dating in the dark, och har sett varenda tidigare avsnitt. Säga vad man vill, men eftersom det är verkliga personer det handlar om tänker jag inte uttala mig om vad jag tycker och tänker om de tidigare deltagarna, trots att det kanske säger sig självt? Vad jag däremot vill uttala mig om är hur härliga och genuina människor det här sista "paret" verkade vara. That's just about it!

Idag myser vi




..

Idag hade det varit (eller är?) mamma och pappas 23:åriga bröllopsdag, därav tog jag en fika med min fina mamma nu i eftermiddags. Pappa, var du där med oss? Jag önskar av hela mitt hjärta att du kunde vara det. Om ens för en dag.

What´s going on

Idag var vi så effektiva under våran basgruppsträff att vi gjorde klart hela "arbetet", och i morgon är vi därför lediga, jiho! Då blir det till att vår-fixa i trädgården, gå en långpromenad med Bella, tvätta fönsterna och även börja lite smått med städningen här inne. På fredag är det nämligen Henkes stora dag och då får vi besök utav hans sida av släkten och på lördagen kommer en salig blandning av folk. Full rulle, men jag gillar´t!

Yes!

Årets första joggingtur avklarad. Bättre sent än aldrig!


Dagen i bilder:



Vi tog inte bort "påskriset" förren idag och då såg det ut såhär :)



Henke slet i trädgården



Medan Bella tittade på



Och jag letade efter vårtecken



Tada!


Påsklunch

Idag har en stor del utav min släkt och Henkes pappa varit här på påsklunch, vilket var väldigt trevligt, och mysigt framförallt. Det gäller att samla alla medans man kan. Bildbevis på denna fantastiska dag:



Morfar



Mormor



Morbror Lars



Mormor & Henkes pappa



Kusin Matilda och hennes Rikard



Henke & moi



Rikard och kusin Nanna



Gissa vad jag gör?



Norpar ur påskägget såklart :)



Lilla Bella



Mamma, Bella och Elsa på ett hörn :)


RSS 2.0