Helgens bravader

Vilken sommarvärme! Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig även under semestern.

Nåväl, igår kom Emilie hit för lite skitsnack och "miniförfest", därefter åkte vi in till Park Lane (en nattklubb) där det blev ännu mera skitsnack och en enda Strawberry Daiquiri. Vad jag däremot inte förstår är varför gå ut över huvud taget? Det är alldeles för fulla människor överallt, och det spelas så hög musik att man inte ens kan ha en vanlig konversation. Nej, det var sista gången jag spenderade en kväll inne i stan. Jag tror till och med att jag och Henke var hemma redan klockan ett.

Idag har jag och Bella spenderat en mysig heldag hemma hos mamma och Elsa, hundarna har nog blivit bästisar vid det här laget.



Bye bye for now

Det har varit en intensiv vecka. Igår åkte Tommy och Agne hem, vilket faktiskt var riktigt skönt, tio dagar är en lång tid, och det känns som om när humöret sjunker kan man inte isolera sig på samma sätt som man är van vid. Jag har tänkt väldigt mycket på pappa de senaste dagarna och hade nog helst av allt velat stänga in mig helt och hållet och gråta högt och tydligt. Hur som helst, vi har haft en fantastiskt trevlig vecka och vi har många roliga minnen att blicka tillbaka till.

Skaldjursmiddag

På tisdagen var vi bortbjudna till Magnus och Frida på en jättegod skaldjursmiddag, mums!





Värdparet



Tommy tycks gilla skaldjur :)



Sedan skuttade vi vidare in till stan



Vilket Agne var nöjd över



Själv drack jag dock bara vatten, somliga jobbar ju ;)


Falkenberg vs Varberg

En annan dag åkte vi ända till Laxbutiken utanför Falkenberg för lite lunch, deras laxcheesecake är underbart god. På vägen hem passade vi på att spela lite minigolf i Varberg och titta på fästningen på håll.





Henke vann över mig med fem ynka poäng, buhu!

Midsommardagen

På midsommardagen korkade vi upp en flaska champagne och åkte hela vägen till Marstrand. Vi hoppades på ytterliggare en rolig kväll men tappade snabbt humöret då det var drygt tio grader "innomhus" och vi var tvugna att ta av oss våra tunna jackor. Vakterna stod i garderoben med benen brett isär och armarna i kors och det såg ut som om dom trodde att dom ägde hela världen. Vi frös och jag kan ärligt talat säga att det inte alltid blir vad man gör det till.




Skål!



Bella ville smaka (vilket hon självklart inte fick)



Tommy, Henke och jag



Agne och Tommy



Jag och Henke



Efter en halvtimma lyckades jag dock få ut min lilla jacka, det firade jag med en Cosmo


Midsommar 2009

Midsommarafton i bilder:



dagen började i parken



där vi öppnade en flaska champagne



och skålade



åt "egenplockade" jordgubbar



våra inneboende



förtjusande damer ;)



Bella var självklart med



Henke :)



sedan åkte vi hem och släppte in de andra gästerna



vi spelade kubb



förlorarna var glada trots förlusten



vi åt mat sisådär femtioelva gånger



grillmästaren Tommy



tjejerna fixade i köket



Jag och fina Frida



Mange passar i midsommarkrans



ett lyckligt par



ytterliggare ett lyckligt par



sedan spårade det ur!


Två "främligar" i mitt hem

Från och med idag och tio dagar framöver ska vi ha gäster boende hemma hos oss. En utav Henkes bästa vänner som bor i London och hans flickvän. Jag har träffat hans vän en gång tidigare men aldrig den här vännens flickvän. Och just nu ligger dom och sover i vårat gästrum, Henke är och klipper sig, jag kom nyss hem från jobbet och försöker vara så tyst som möjligt för att inte väcka dom. Jag känner mig ganska obekväm faktiskt, men samtidigt är jag ganska så säker på att det kommer bli en trevlig vecka och mer därtill.

Roadtrip

Min kära mor och hennes väninna har hyrt en stuga vid havet i drygt en vecka, och igår gjorde jag, sambon och vovven ett spontan besök där. Vi fikade en massa gott och vovvarna lekte för fullt. Visst var det mysigt, men jag hade nog inte klarat av mer än en natt på det stället, om ens det. Tänk er drygt tio kvadrat och dåligt väder, hur galen blir man inte då efter en veckas tid? Hur som helst, alla är kanske inte lika kräsna som mig.



Bella fick ligga på en filt och bli kliad hela vägen, då går det bra att åka bil



Här är två små som blev glada över att ses :)

Grey´s Anatomy

Oj, vad spännande det var i säsongsavslutningen av Grey´s Anatomy alldeles nyss. Jag försökte kolla upp om någon utav dom försvinner ur serien eller båda två, och det verkar som om "George" gör det men inte "Izzie". Hur som helst så visar det väl sig till hösten.

Förövrigt är min halsont tillbaka så jag proppar mig full med vitamindrycker, alldeles för hett te, iskall glass och bafusin. Sängen väntar!

Läkarbesöket avklarat

Idag var jag som sagt hos läkaren, och det visade sig att anledningen till att jag var där inte var någonting att oroa mig över. Vilket självklart känns som en enorm lättnad, men ändå kan jag inte slappna av helt och hållet. Jag går som på nålar här hemma och kan inte riktigt varva ner. Vilken tur att jag har en liten busig vovve här hemma som jag kan lägga min energi på.



Ett bra avslut på helgen

Återigen söndag, en regning sådan dessutom. Idag har det varit full rulle hela dagen här hemma, besök efter besök, nästan som en fritidsgård faktiskt. Höjdpunkten var när Emilie tittade förbi, vi tog en långpromenad med Bella, bakade hemmagjort pizza till "grabbarna", kollade på Sex And The City The Movie, och planerade inför Greklandsresan som vi ska göra tillsammans i början utav Juli. På fredag är tillexempel en bikini-jakt inplanerad. I morgon har jag helt andra planer, så som ett läkarbesök, som jag bokstavligen fruktar, har en del problem som jag vill kolla upp, födelsemärken och märkliga knölar. Klumpen som jag vanligtvis har i magen har växt om möjligt till dubbel storlek för tillfället. Nu väntar dock sängen och jag ska försöka försvinna till drömmarnas värld, förhoppningsvis utspelar det sig en lycklig dröm där inatt.



Jag och Bella innan röstningen i morse

I taket lyser stjärnorna

Vilken lugn och skön dag vi har haft det här hemma idag. Jag sov ända till halv elva idag, vilket jag inte har gjort på år och dagar, blev väldigt förvånad då jag såg att klockan var så mycket. Det var nog kroppen som sa sitt, har känt mig krasslig i drygt en vecka nu. Ibland är det så skönt att bara vara. I och för sig så har jag både städat och tvättat här hemma, men några alltför stora ansträngningar har inte gjort. Alldeles nyss tittade vi klart på filmen "I taket lyser stjärnorna", vilket jag tror var ett dåligt filmval ifrån våran sida. Inte för att den var dålig, utan fruktansvärt tragisk. Jag känner fortfarande paniken i hela kroppen och kommer nog inte kunna sova på flera timmar. Det är nog en film som kan ge vilken människa som helst en riktig verklighetsuppfattning.


Smart eller söt?


Bella har inte riktigt fattat det här med apport



- Ta bollen Bella!



- Duktig Bella!



- Nej, nej, nej.. du glömde ju bollen!

Pappa,

Jag saknar ditt skratt.


Stolta barn!

Redan onsdag idag, dagarna går så otroligt fort. Jag har varit krasslig de senaste dagarna, min hals har nog aldrig varit såhär tjock. Men på jobbet, där har jag varit ändå, det är ju trots allt inte alls lång tid kvar till semestern. Idag hade vi "drop in" på jobbet och alla föräldrarna var där för att se vad barnen har gjort under terminens gång. Stolta för minsta lilla teckning det är de minsan, och det är hur härligt som helst att se.

RSS 2.0