Väntar på bättre tider

Jag har fullt upp med skolan för tillfället. Ärligt talat tycker jag att det är ganska tråkigt, inte bara att jag har fullt upp utan även själva skolan i sig. Varken intressant eller spännande. Jag hoppas att det blir bättre.

Appropå någonting helt annat, Henke och jag var på BIO igår och såg "Flickan som lekte med elden", det var givetvis inte lika bra som "Män som hatar kvinnor", men den är definitivt värd bättre kritik än vad den har fått i media. Den var heller inte lika rå som ettan, vilket jag personligen tycker är bra med tanke på att jag var tvungen att lämna salongen vid ett tillfälle under den första filmen. Enligt mig är ettan värd 5/5 och tvåan 3/5.

NU ska jag plugga!


Jag saknar dig pappa,

mitt hjärta har ett hål i sig som aldrig kommer att bli helt.


Första dagen

Idag var som sagt min första dag som högskolestudent. Puh, vilken pers! Nej då, så farligt var det verkligen inte. Vi blev uppdelade i "klasser" första lektionen, och i basgrupper av fem. Jag hamnade med tre trevliga andra tjejer, och en gut, en musikalisk sådan dessutom, vilket var till våran fördel idag då vi sjöng en himla massa under första delen av förmiddagen. Under den andra delen blev det ännu mer musikaliskt då vi skulle skriva en egen text, därefter spela upp den på gitarr och sjunga fint till det. Jag är säker på att det lät ungefär så vackert som när Bella tigger mat vid stolskanten. Förövrigt så var vi något mer ambitiösa på eftermiddagen då vi faktiskt pluggade, på riktigt.

Nyaste nytt:

Här har det minsann inte varit många uppdateringar under sommar-perioden. Vilket det självklart ska bli ändring på nu när hösten är på ingång, och rutinerna sätter igång igen. Jag har däremot ändrat mina rutiner markant. Jag har nämligen slutat jobbet på Kullaviks Förskola, för att utbilda mig vidare till förskollärare på Göteborgs Universitet. Det var på ren impuls det blev så och jag hoppas att det var rätt beslut. Det kändes som om det var en nu- eller aldrig situation, antingen börjar jag plugga på direkten, eller så fastnar jag föralltid. Kort och gott. I morgon börjar första "riktiga" vecka som student. Vilket känns både nervöst och spännande.


RSS 2.0