I drömmarnas värld

Jag drömde om pappa inatt, fina underbara pappa. Jag tror det var ett tecken. Ett tecken på att du fortfarande är med oss. På sättet du kan.

Idol-snack

Calle och Tove har varit mina favoriter sedan dag ett. Att Erik har en grym röst är ingenting man kan sticka under stolen med men Calle och Tove faller mig mera i smaken. Med detta ville jag egentligen ha sagt att det borde Mariette som åker ut ikväll. Trots hennes charm. Konkurrensen är så pass hård, och de är alla fyra redan idoler. (Ja, jag är en riktig "idol-nörd"). Förövrigt sitter jag och Henke bänkade vid Idol-eftersnack efter utröstningen, för DET är riktig underhållning!

Tummen upp, eller ner?

Jag har satt upp fjorton stycken ljusstakar runt om i hela huset. Henkes jobb blir att sätta upp de återstående fyra ljusstjärnorna. Jajamensan, här har vi många fönster! Hade det varit för ett år sedan så har jag hoppat av glädje just nu. I vanliga fall så fullkomligt älskar jag julen. Det är min favorit tid på hela året, som enligt mig enbart består av mys, mys och ytterliggare lite mys. Julhysterin finns inte i min värld, jag riktigt njuter utav den. Men just nu känner jag mig istället helt tom. Det här är första julen utan pappa. Och jag hatar det.


Grattis!

Idag fyller vårat lilla troll 1 år!


Förändringar

Ibland känns det fortfarande som om jag lever i en mardröm. Jag vill inget hellre än att vakna. Det händer att jag ringer din telefon ibland. Jag är trött på att aldrig få något svar.

För exakt ett år sedan, på dagen, sprang jag omkring som en toka och letade efter den perfekta farsdagpresenten till dig.. i år får jag istället lägga en krans vid din grav.

Jag saknar dig pappa!


Svammel!

Puh! Nu är min första examinationsuppgift/tenta avklarad, skickade alldeles nyss in resultatet, nu finns det ingen återvändo, det är bara att hoppas på ett någorlunda bra resultat.

I morgon är min första lediga dag på länge, vilket är väldigt välbehövligt. Trots detta hoppas jag på att få ett telefonsamtal ifrån mitt gamla jobb i morgon, ett en-dags-vikariat är väldigt välkommet! Jag var där i fredags också, saknar barnen väldigt väldigt mycket. Väldigt mycket väldigt i det här inlägget.

Snart är det dags för Ugly Betty och därefter Desperate Housewives, väldigt roligt

Märks det att jag är trött?

RSS 2.0