Lunchmiss

Idag hade vi en "håltimma" på tre och en halv timma i skolan. Jag och Veronica var sugna på hamburgare och bestämde oss för att sitta ned på Hard Rock Café. Jag beställde en vegetarisk burgare, men hör och häpna det var det äckligaste jag ätit på länge. Enligt expediten innehöll den bland annat oliver, aubergine, olika sorters nötter, olika sorters svamp och RIS. Jag har tvungen att kommentera mitt missnöje när hon frågade om det smakade bra, och lade fram min åsikt, det enda hon säger då var att de faktiskt hade väldigt många kunder som tycker att den är väldigt god, inte ett enda vad tråkigt eller liknande. Nej, inget mer Hard Rock Café blir det för min del, inte för själva expeditens skull utan för den äckliga hamburgaren. Jag föredrar till och med Mc Donalds hamburgare. Bildbevis på hur missnöjd jag var:



Invigde förövrigt min älskade Fonda idag :)


Söndagsshopping


Gårdagens inköp blev:



En Fonda Dress i färgen Almost Black ifrån Odd Molly

Taadaaaa:



Jag är nöjd!
Mysig velour med fina detaljer som exempelvis spetskanterna
Shoppinglycka!
Yehj, yeahj, yeahj :)

Vad tycks?
(Ignorera gärna den stökiga bakgrunden..)


Nervös inför valresultatet

Jag är egentligen inte den mest poliktikintresserade människan,
MEN just nu känner jag nervositeten i hela kroppen
Det är nästan så att jag sitter som på nålar här hemma (!)
(Med risk för att låta töntig) - Valvakan is the shit!


Mer än trött

Äntligen fredag! Äntligen helg! Det har varit en intensiv vecka. Det är svårt att balansera Universitet och inte ett utan två jobb. Egentligen skall jag inte klaga. Jag blir ju glad av ett fyllt konto. Men ibland säger det bara stopp. I helgen hade jag helst velat ligga i sängen/soffan dygnet runt. Istället har jag tre böcker, två artiklar och ett arbete att ta igen tills på måndag då ett viktigt litteratursemenarium väntar. Ändå sitter jag här. Ge mig inspiration! Jag är liksom redan "skoltrött", hur skall detta sluta?

NU: mys med sambon. Jag tar ledigt ikväll..

In med det nya och Ut med det gamla

Idag har vi inläsningstid på schemat, heeeela dagen. Trots detta har jag gjort allt annat än att läsa. Bland annat sagt byebye till sommarkläderna och hello to höstens garderob. Så nu är walk in closeten mera grå än färgglad vilket den var när jag vaknade i morse. Jag har definitivt mer kläder för varma vindar än höstens för rusk. En shoppingsresa till London hade inte varit fel. Det tål att tänkas på!

En dröm - ett klädesplagg

Högst på listan i min höst/vinter-garderob:



Overcast Coat i färgen vintage chalk ifrån Odd Molly


Grattis på fördelsedagen mammsen!

Jag spenderade fredagen hos min kära mamma som fyllde år. Jag, syster, mamma och mormor firade med kaffe & tårta, färska räkor, kräftor, och förmodligen årets sista rosévin. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll och det slutade med att både jag och mormor sov över. Mamma fick en "Pippitröja" utav mig i present vilket blev en succe för på morgonen åkte vi nämligen och köpte en likadan till mormor och nu väntar jag bara på att min storlek också skall komma in:



Myströjan nr:1


Bring me some rutins!

Sådärja! Nu börjar rutinerna komma igång igen. Mitt schema var överbelastat hela förra veckan med både mitt vanliga arbete, extraarbetet och universitetet. Jag gick i princip hemifrån vid halv sju på morgonen varje dag och kom inte hem förrens halv åtta på kvällen en enda dag. Behöver jag tillägga att jag kände mig som en levande zombie? Den tabben gör jag inte om den här veckan utan fokuserar istället på ett jobb, och skolan förståss. På tal om skolan, redan första skoldagen kändes tung så jag och några studiekamrater gick och satte oss i Slottskogen med varsin cider/öl och snicksnackade vilket gjorde det hela till en helt okej skolstart!



RSS 2.0