Dagen innan första advent

Igår hade vi en mini-julafton hemma hos min moster Junette som inte hinner fira jul i Sverige eftersom hon flyttar till sin fästman i Irland i dagarna. Vilket äventyr! Hur som haver, vi hade en fantastisk trevlig dag och jag har säkerligen redan gått upp ett jul-kilo efter allt godis som bakades och smakades.



Maten står på bordet, händerna i knät, nu så säger alla, varsegod och ät!
Yrkesskada?


Snälla tomten..



Högst upp på önskelistan: Odd Mollys Wigwam dress i Vintage chalk


Det var SÅ värt de där tre timmarna i köket

Jag hittade ett recept på saffransbullar på den här fina bloggen. Saffran och bullälskare som jag är så var jag ju bara tvungen att testa detta "det vattnas i munnen" receptet. Sagt och gjort.. Jag tror titeln på det här inlägget säger allt, det vill säga - MUMS!




I mitt vinterland





Om du ändå vore här, för att känna knastret när vi går..


Hurra! Grattis på 2-års dagen!



Det är inte varje dag man får öppna paket..



eller får frukost på sängen :)


Monday morning - alla måndagar är minsann inte så dumma!

Ytterliggare en helg av tentaskrivande har gått. Men gårdagen var inte hälften så jobbig som lördagen eftersom att Veronica var här och vi knöt tillsammans ihop våra arbeten. Samtidigt som vi drack cirka tre liter glögg vardera. Glögg är mums! Jag hade kunnat skriva på tentan idag också men i eftermiddag väntar jobb och jag ville bara bli av (ursäkta mitt ordspråk) skiten, så den blev inskickad igår. Idag har jag, än så länge, tagit en morgonpromenad med min prinsessa, och nu tänkte jag göra lite frukost och bänka mig framför tv:n i soffan till filmen Eat, Pray, Love - Lyckan, Kärleken och meningen med livet, som visserligen inte har fått så värst bra betyg men Julia Roberts är en av mina absoluta skådespelerskor, så bring it on!




Pappa,

du fattas mig..


Söndagskalas

Söndagen bestod av kalas för min kära lillasyster som fyller 19 år på onsdag. Vi samlades åtta stycken i en liten etta, + två vovvar dessutom. Bella skall förövrigt passas av mamma tills på onsdag då hon hade fått vara ensam här hemma rätt mycket annars. Som bilderna här nedan säkert visar så hade (har) jag separationsångest som heter duga. Det är ju min bebis..



mormor och jag påväg till kalaset



väl där satte mamma igång och lagade thai- mat till hela gänget



själv satt jag och gosade med vovvarna



jag (som liknar en alv?) hade bakat cheezecake till födelsedagsbarnet



Mums!



och så en stor bit till mig själv



jag fjäskade lite med Bella



sedan gosade vi en massa



och pussades



alot!






Dagens tankar

Jaha..  en ny kurs har sin början och det är därför dags att återgå till skolan efter en fem veckors lång VFU- period. Det skall bli kul att träffa klasskamraterna igen! Förra kursen avslutades i tisdags och jag kan stolt säga att jag klarade den. Dessutom är det fredag idag och två dagars ledighet väntar runt hörnet. Och på toppen av detta är det Idol ikväll. Jiho!

RSS 2.0